تبلیغات
مطالب وبلاگی - خواص جگر سفید یا خواص شش گوسفند

خواص جگر سفید یا خواص شش گوسفند

پنجشنبه 20 آبان 1395 12:01 ق.ظ

 

خواص جگر سفید یا خواص شش گوسفند

  • خواص جگر سفید یا خواص شش گوسفند

    خواص جگر سفید موضوع این بخش از مجله پزشکی اسان طب است. جگر سفید یا شش یا ریه گوسفند مسئولیت تنفس و تبادل اکسیژن و دى اکسیدکربن در گوسفند را دارد. از همین الان پیشنهاد میکنیم خیلی روی خواص جگر سفید حساب نکنید. اولویت از نظر فایده اینگونه است : گوشت کم چرب ، جگر سیاه ، جگر سفید

    خواص جگر سفید چیست ؟

    میزان پروتئین جگر سفید از جگر سیاه ( همان جگر گوسفند ) کمتر است. جگر سفید مقدار چربى تقریبا مشابه جگر سیاه دارد. مقدار کلسترول  جگر سفید شبیه جگر سیاه و بیشتر از گوشت کم چربى است. همچنین به گزارش آسان طب مقدار آهن جگر سفید از جگر سیاه کمتر است.

    بسیارى از افراد فکر میکنند جگر سفید، منبع ویتامین A است و برای همین ان را میخورند. اما باید بدانید که مقدار این ویتامین در جگر سیاه چندین برابر است .

    طبق بررسی های بدست امده در 100 گرم جگر سیاه حدود 36000 واحد ویتامین A می باشد. اما در 100 گرم جگر سفید 36 واحد  ویتامین A هست.

    خواص جگر سفید چیست

    خواص جگر سفید چیست

    خواص شش گوسفند چیست ؟

    یکی از خواص جگر سفید اینست که جگر سفید حاوی ویتامین D,E  می باشد. جگر سفید برای رشد استخوان و افراد مبتلا به پوکی استخوان پر فایده می باشد. جگر سفید دارای ویتامین B12 بالاست و برای کم خونی فایده دارد.

    غذائیت ریه بسیار اندک و هضم آن به کندی صورت می گیرد، آب پز آن، خوب نیست ولی کباب آن به شرط آنکه قبلا در سرکه خوابانده باشند کم ضرر ااست. شش بره و بزغاله از سایر انواع ریه بهتر است و برای بیماران تبدار خوردن آن جایز است و همچنین برای بیمارانی که از خوردن گوشت ممنوع می باشند و هوس خوردن گوشت دارنداجازه داده می شود که آن را به صورت کباب و از قسمت های اطراف و بی رگ و ریشه آن مصرف کنند.

    جگر سفید یا همان شش(ریه) ارزش غذایی خاصی ندارد و همانند گوشت بعنوان یک منبع پروتئینی بری رشد بدن و عضلات مفید است. ولی جگر سیاه منبع غنی ویتامین A است.

    جگر سیاه یا همان کبد بهتر از جگر سفید است.

    جگر سیاه به اندازه گوشت پروتئین دارد، ولی چربی آن از گوشت بیشتر است. آهن آن زیاد است. پس برای مبتلایان به کم خونی خیلی خوب است و حاوی روی زیادی است. از این رو برای کودکان درسن رشد و زمان قد کشیدن خیلی مفید است . حاوی ویتامین A بسیار بالایی است پس برای کودکان بسیار مفید است و درافراد بالغ هم بسیار مفید است و مانع خشکی چشم و پوست و شبکوری می شود. حاوی ویتامین D,E است، پس برای رشد استخوان وافراد مبتلا به پوکی استخوان مفید است و حاوی ویتامین B12 بالاست پس برای کم خونی ها مفید است.

    اگر دچار کم خونی هستید می توانید 2 بار در هفته جگر سیاه بخورید، ولی درحالت معمولی یک بار در هفته کافی است، چون ویتامین A آن زیاد است و مصرف زیاد آن باعث هیپرویتامینوز A در بدن و بروز مسمومیت ویتامینی می شود.

    100 گرم جگر سیاه گوسفند که با آتش ملایم پخته شده باشد، دارای 220 کالری انرژی، 5/2 گرم کربوهیدرات، 5/30 گرم پروتئین و 8/8 گرم چربی است.

    100 گرم جگر سفید گوسفند که با آتش ملایم پخته شده باشد دارای 113 کالری انرژی، 8/19 گرم پروتئین و 3 گرم چربی است و کربوهیدرات هم ندارد.
    پس می بینید که ارزش غذایی جگر سیاه بیشتر از جگر سفید است، البته چون چربی بیشتری هم دارد، باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کرد.

    امیدواریم از اطلاعاتی که درباره جگر سفید گوسفند در سایت آسان طب asanteb.com در اختیارتان گذاشتیم بهره کافی را برده باشید.


برچسب ها: خواص ، جگر ، سفید ، یا ، شش ، گوسفند ،